PENJEJAKKU~ :D

Thursday, April 4, 2013

masalah bangun lewat?!!

kelas sem ni semua ptg. kecuali isnin ngan khamis. yup isnin ngn khamis kelas pg.
dan hari ni hari khamis.

aku bgn lambat,,,*mmg salah aku la pegi lyn we got married mlm td kn.
apa yg teruk disini,,,lecturer subjek pg khamis suka kunci pintu bila dia nk start mngajar.

aku yg bgn terus ttergolek dr katil sbb terkejut..
trus amek fon tgk msg dr kwn,
oh no baru tringat!! aku ade presentation hari ni. 
omg this is worst!!
tanpa buang masa,,,
*gosok gigi n basuh muka je.
siap2 lariii laju2 pegi kls..
aku xkesah lah org tepi2 jalan tu ckp aku ape dh.
sampai ade mulut ckp...'' ade fire drill ke?'' okey thanks tuk perlian tu.
yg pnting aku sampai on time. 
nk naik tangga kelas tinggi.terpaksa tunggu lif. :(

"my dear lecturer dont you know that with full of spirit i attend your class.....
saya lari2,,,,bertarung nyawa lintas jalan yg byk kereta tu,,,,memekakkan telinga dgn perlian manusia jalanan....ermm dan sampai x mndi pegi kelas...
sweet kn. HAHA"


presentation hari ni xde. 
anyhow its okey hari ni msuk chapter bru.at least x ketinggalan...
nice day...
hah!sampai sekarang tertanya2,,,why the makcik is keep looking at me....tgk je x kesah,sambil senyum2 aneh plk...err nmpk sgt mcm aku x mndi ke ea td... err :p

2 comments:

dyayusof said...

hahahah mkci tu bau epira busyukk bacinnnn!! haha :P kelakar.. da terbayang da ko bgn cam ner pg uh hahaha

fatin.epi.syafirazakaria said...

hahaha tp makcik tu x tutup hidung pulak.hahaha wangi la mknenye.hahaha